| Reguli Moderatori | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
[Legends]- Bebe-
| Subiect: Reguli Moderatori Lun Oct 26, 2009 2:22 am | |
| 1.Nu Injura Pe Forum!
2.Nu Posta Aiurea!
3.Nu Posta Topicuri De Dragul De A Face Cat Mai Multe !
4.Adreseaza-te Frumos Userilor !
5.Reclama => BAN !
6.La 3 warninguri BAN!
7.Nu Faceti SPAM prin mesaje private!!
8.Fara DOUBLE POST si OFF TOPIC !!!
Cine nu va respecta aceste reguli fa primi Avertizare!!
EDITED by Kriss: " Your post has been edited by the forum administrator, Kriss. Your post has been edited for the following reasons: " DATA VIITOARE INCEARCA SA SCRII MAI MIC "
Ultima editare efectuata de catre Kriss in Dum Noi 01, 2009 9:06 am, editata de 2 ori (Motiv : DATA VIITOARE INCEARCA SA SCRII MAI MIC) | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
Mesaje : 46 Data de inscriere : 08/10/2009 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Lun Oct 26, 2009 3:43 am | |
| Evita folosirea fontului de marime mare ! Exista o sectie cu reguli... | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Lun Oct 26, 2009 5:30 am | |
| Conditii de utilizare a forumului
Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.
Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).
- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise. - mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ; - daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website , verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor ! - va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile! - va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!
Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii
Selectind Accept: - recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament; - va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament; - acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment. | |
|
| |
[Legends]-Angel- Administrator
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Lun Oct 26, 2009 12:45 pm | |
| VA ROG RESPECTATI REGULAMENTUL!! | |
|
| |
[Legends]-Axel- Administrator
Mesaje : 31 Data de inscriere : 12/10/2009 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 5:44 am | |
| Regulameatul trebuie respecat iar cand se va da drumul la server o sa avem la membri si trebuie sa le impunem disciplina | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 1:17 pm | |
| Cine va face server?? Eu pot sa fac server@dar 1)Nu stiu de ce nu merge ca playeri sa intre pe server* 2)Cine poate sa imi raspunda sa o faca in acest mesaj!! Editat de Angel Am gresit
Ultima editare efectuata de catre [Legends]-Angel- in Mar Oct 27, 2009 8:29 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 4:43 pm | |
| Cum adica playeri nu pot intra pe forum ?? Toate forumurile au fost in mentenanta ieri. Doar Administratori au putut sa acceseze forumul ieri. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 8:24 pm | |
| Ma am gresit nu forum si server* | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 9:06 pm | |
| mai o sa fie serveru calnului lord.thecsforce.ro pe care il va deskide ady in urmatoarele zile;) | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 11:37 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mar Oct 27, 2009 11:49 pm | |
| te salvez eu stai linistit;) | |
|
| |
| |
| |
Kriss Graphic Designer
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mier Oct 28, 2009 3:16 am | |
| Din fericire AdY are bunul simt de a asculta pe oricine. Tu chiar crezi ca AdY a fost obligat sa tina serverul. Mada l-a intrebat frumos daca ar vrea sa tine el serverul. Nu a fost un ordin sa tina serverul. Poate daca ai incepe sa te porti frumos, sa nu-l mai stresezi pe mess/forum poate nu ai mai fii exclus din comunitate. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mier Oct 28, 2009 8:32 pm | |
| aKriss Va mai spun si o sa mai spun EU NU IL ZAPACESC DOAR II ZIC: -Sall AdY ce faci?? Si el zice bine atata!!! Ce ma stresati ca nu ma comport adecvat etc...!! VA ROG NU MA MAI STRESATI!!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Joi Oct 29, 2009 12:11 am | |
| stai linistit ca asa imi face si mie ii zic sal,cf si el bine si apoi tace .dar eu stiu sa vorbesc cu omul sa il intrteb frumos sa nu il stresez poate deasta sunt si mai respectat.kriss eu sunt de treaba pe mess??? EDIT: - Ma, n-am ce zice. Cu tine n-am probleme pe messenger. Dar uneori s-ar putea sa ma cauti pe messenger si sa fie varul meu pe ID-ul meu. Bineinteles la PC-ul/laptop-ul meu. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Joi Oct 29, 2009 12:18 am | |
| Eu asa tot asa il intreb sall cf??si el bine mah si atata il intreb la cs si jucam un cs si apoi papa atata nu e rau ai dreptate e foarte cu bunul simt o sa il respect!!! | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Joi Oct 29, 2009 12:19 am | |
| Fara SPAM!!!!AND OFFTOPIC!! Pleased ask to me you!! | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Joi Oct 29, 2009 12:54 am | |
| Are si el probleme lui: mie de ce imi raspunde de fiecare data cand vorbesc cu el. | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Joi Oct 29, 2009 1:00 am | |
| Pentru ca esti fata!!!si ca i-ai dat super-moderator!!si ca i-ai aratat cum sa joace cs!! | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Vin Oct 30, 2009 7:12 am | |
| Angel, te rog ceva, nu mai face o afirmatie daca nu esti informat: 1. Nu din acest motiv, ma inteleg foarte bine cu el de cand a intrat pe LordCS. 2. Nu ca i-am dat SUP.MOD, pentru ca si tie ti-am dat MOD. Are vechime. Rangurile se dau in functie de vechime si/sau functie. 3. Eu nu invat pe nimeni CS, doar pe varu'miu de 14 ani l-am invatat. Atat, nu ma apuc sa dau lectii de C.S pentru toti. AdY a invatat singur Sa-ti mai zic ceva: cand voi doi va certati, tu nu trebuie sa-i mai raspunzi la certuri si/sau poate se plictisea. Dar v-ati intaratat amandoi... | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
| |
| |
HyPeR SiLvEr AnGeL Administrator
Mesaje : 19 Data de inscriere : 01/11/2009 Varsta : 30 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Dum Noi 01, 2009 10:37 pm | |
| Nu ai gresit cu nimica Bebe 2 warning!! Axel 1 wanrning!! | |
|
| |
Kriss Graphic Designer
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mier Noi 04, 2009 2:15 am | |
| Atunci cred ca e cazul sa il inchid: 1. Bebe, inainte de a posta te rog foloseste butonul SEARCH 2. Sectiunea cu reguli mai este odata creeata pe forum. /CLOSED | |
|
| |
| Subiect: Re: Reguli Moderatori Mier Noi 04, 2009 3:19 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reguli Moderatori | |
| |
|